AJAX STARTERKITS | DRAADLOOS ALARMSYSTEEM

HEEFT U VRAGEN?

AJAX starterkit draadloos alarmsysteem kopen.


Bent u opzoek naar een draadloos alarmsysteem voor uw bedrijfspand of woning te beveiligen? Dan kunt u het beste het nieuwste alarmsysteem van AJAX kopen. Dit draadloze alarm is gemakkelijk te monteren en is zeer gebruiksvriendelijk!

Ook kunt u dit alarmsysteem bedienen met uw smartphone. Ook het design is veel mooier als die van andere alarmsystemen. Het motto van Ajax ‘’When security is art’’ komt niet alleen terug in het goede systeem, het design van het alarmsysteem misstaat niet in uw ruimte. Door het mooie design in strakke zwart of witte kunt u het alarmsysteem in elk interieur goed integreren. Het Ajax systeem is het snelst groeiende merk in de wereld op het gebied van inbraakdetectie.

Ajax alarminstallatie gemakkelijk te installeren


De StarterKIT van Ajax security is gemakkelijk te installeren. Doordat het systeem volledig draadloos is, hoeft u niet draadjes weg te werken. Het systeem is niet gevoelig voor sabotage. Het systeem kan gekoppeld worden aan uw telefoon, of doorgestuurd worden naar de alarmcentrale. Wanneer u het systeem koppelt aan uw telefoon, krijgt u wanneer er ongewenste beweging is direct een melding op uw Ajax app en kunt u actie ondernemen.

Heeft u een grote ruimte? De StarterKIT van Ajax kan uitgebreid worden met losse componenten. Zo kunt u meerdere sensoren koppelen aan uw HUB om uw ruimte optimaal te beveiligen. De HUB is het centrale punt van uw alarmsysteem. Alle detectie wordt doorgestuurd naar de HUB en de HUB stuurt een alarm door naar uw smartphone of naar de alarmcentrale.

Alle componenten zijn Grade 2 gecertificeerd. Ajax beschrijft Grade 2 als volgt: Het systeem kan ervaren aanvallers weerstaan met speciale apparatuur. Het beschermt deuren, ramen en andere mogelijke toegangspunten. Het is geschikt voor een appartement, huis of kantoor. In de StarterKIT zit: Ajax HUB, bewegingsmelder, deur-/raamcontact, spacecontrol en 5 stickers met LET OP! tekst.

Ook is het mogelijk losse componenten uit de StarterKIT te kopen. U kunt bij grotere ruimtes ook kiezen voor de luxe StarterKIT.

Ajax starterkit koop je snel bij draadloos-beveiligd.nl


Draadloos-Beveiligd.nl is de Ajax alarmsysteem expert. Wij bieden zowel technische support voor als NA de aankoop.

Heeft u moeite met de installatie van een systeem? Neem gerust contact met ons op!

Draadloos-Beveiligd.nl heeft niet alleen StarterKIT, HUB en sensoren in het assortiment. U kunt bij ons terecht voor Brand, CO en water detectiesystemen.

Wilt u meerdere producten uit onze webshop aanschaffen? Vraag dan een offerte aan! Wij komen binnen 24 uur met een passende offerte per e-mail.

Op alle producten uit onze webshop krijgt u standaard 3 jaar garantie en bieden wij goede technische support. Het verzenden van producten boven de €99 is gratis.

Wilt u een draadloos alarmsysteem kopen? Kies dan een Ajax security system van Draadloos-Beveiligd.nl