AJAX Hub 2 Wit

De AJAX Hub 2 wit is een betrouwbare alarmcentrale om zeker te zijn van goede alarmverificaties en een stabiel werkend systeem.

Categorie:

Beschrijving

Zorgen voor een veilig gevoel

De AJAX Hub 2 wit beheert alle Ajax-apparaten in het systeem om gebruikers te waarschuwen voor openstaande deuren, gebroken ramen, dreigende brand en overstromingen. Als inbrekers inbreken in uw huis, kan de Hub 2 foto’s van de MotionCam-detectoren doorsturen en brengt het uw beveiligingsbedrijf op de hoogte van het gevaar. U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera’s te leven om te weten wat er aan de hand is. Dit zorgt er voor dat u een veilig gevoel creëert wanneer uw woning of bedrijf word beveiligd met een AJAX alarmsysteem.

Connectiviteit

Met de Hub 2 van AJAX bent u verzekerd van perfecte connectie mogelijkheden omdat de Hub 2 is voorzien van 2 simkaart slots en verbonden kan worden door middel van een LAN (internetkabel) Mocht er een storing zijn bij uw internetprovider dan zal de verbinding niet wegvallen maar word dit door de Simkaart overgenomen. De Hub 2 is niet uitgerust met een Wifi verbinding, mocht u dit wel willen dan kunt u uitwijken naar de Hub 2 Plus of de Hub Plus.

Stabiliteit

Als er een storing door de Hub 2 word gedetecteerd op een aangesloten component in uw beveiligde omgeving krijgt u hier direct bericht van. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer er een sensor defect is of gesaboteerd word. Zelfs wanneer er een stroomstoring is dan zal de Hub 2 nog steeds alert zijn omdat deze is voorzien van een ingebouwde back-up batterij.

Automatisering van uw woning of bedrijf

Gebruik Ajax-scenario’s om het beveiligingssysteem niet alleen te leren om bedreigingen te melden, maar ook om er actief weerstand tegen te bieden. Pas de nachtmodus aan volgens schema’s, schakel de kantoorverlichting uit bij het inschakelen, programmeer projectoren om aan te zetten als de buitenbewegingsdetectoren onbevoegde aanwezigheid detecteren, of implementeer een automatisch overstromingspreventiesysteem. Het systeem blijft scenario’s uitvoeren, zelfs als de verbinding met de Ajax Cloud wegvalt.

Bij de tijd blijven

Ook is AJAX elke dag bezig met het verbeteren van zijn componenten. De Hub 2 word eens in de zoveel tijd automatisch geüpdate en dit zorgt er voor dat u zonder hier iets voor te doen bij de tijd blijft. De software die gebruikt word in de Hub 2 word ook wel OS Malevich genoemd (dit realtime besturingssysteem word gebruikt in verschillende soorten systemen die zich geen fouten kunnen veroorloven denk bijvoorbeeld autoremsystemen of raketwerpers)

De installatie

De installatie van de AJAX Hub 2 is erg simpel

Stap 1 – Haal de Hub 2 uit zijn verpakking
Stap 2 – Verbind de voeding en internetkabel met de Hub 2
Stap 3 – Stop de voedingskabel in het stopcontact en de internetkabel in de modem/switch
Stap 4 – Download de gratis AJAX APP (Google Playstore of Apple Appstore) uw alarminstallateur zal hiervoor de AJAX Pro APP gebruiken
Stap 5 – Scan de QR code van de Hub 2 en volg de instructies in de APP

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AJAX Hub 2 Wit” te beoordelen

085 - 744 1000