AJAX FireProtect Plus Wit

10,0011,00

De Ajax FireProtect Plus is een draadloze drie in één detector die rook, hitte en CO kan detecteren en heeft een ingebouwde sirene waarmee hij ook autonoom kan functioneren.

Wit
Zwart
Levertijd: 1 werkdag
Levertijd: 1 werkdag
Wissen
Artikelnummer: AJ-FIREPLUS/W Categorie:

Beschrijving

AJAX FIREPROTECT PLUS WIT

Met de passie om technologie te combineren met design, heeft AJAX een geavanceerd zeer betrouwbaar professioneel alarmsysteem ontwikkeld dat draadloos (zonder WiFi) communiceert in uw huis of bedrijf. Het maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur in overeenstemming met de Europese norm EN 50131-1 klasse 2.

Ajax Hub is het brein van het Ajax-systeem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax componenten beschermen tegen interferentie of sabotage. Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar.

Alle verbindingen en knoppen zijn verborgen in de centrale. De Ajax-hub heeft een batterij die een back-up van maximaal 15 uur biedt en in het geval van een stroomstoring wordt de alarmmelding onmiddellijk naar de gebruiker verzonden. Hiervoor wordt het Ethernet- en / of GSM-signaal gebruikt, terwijl de ongebruikte frequentie automatisch wordt geselecteerd in het geval van een fout op het gebruikte kanaal.

De Ajax hub is nodig als basis van het alarmsysteem. Alle melders worden verbonden met de hub. In deze hub zit een GSM kiezer en een LAN aansluiting voor een directe koppeling met het internet.

U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit. Alle melders en de hub zijn in te leren door de QR code te scannen met de smartphone. Het systeem is daarna direct bereikbaar via het internet. U hoeft dus geen poorten open te zetten op uw router.

Bij de hub worden altijd 4 dubbelzijdige beveiligingsstickers voor ramen en deuren erbij geleverd.

De AJAX FireProtect Plus Wit is een slimme rook/hittemelder met Co melder toevoeging. Eenvoudig te monteren en fraai vormgegeven.

 

KENMERKEN AJAX FIREPROTECT PLUS WIT

– Witte uitvoering
– Rook detectie
– Hittemelder -> Snelle temperatuurstijging (zelfs zonder rook) activeert direct een alarm
– Koolmonoxide detectie
– Sabotage beveiligde behuizing
– Bevestiging juiste werking door ping iedere 5 minuten
– Kan ook autonoom werken als reguliere rook/hittemelder (zonder Hub)
– Waarschuwt de gebruiker wanneer de rookkamer gereinigd dient te worden
– De levensduur van de batterij bedraagt maximaal 4 jaar
– Voorzien van ingebouwde sirene
– Status van de melder is uit te lezen via de app
– 2-Weg communicatie via 868MHz
– Voeding: CR2 batterij
– 132 х 132 × 31 mm

Extra informatie

Kleur

Wit, Zwart

Levertijd

Levertijd: 1 werkdag

2 beoordelingen voor AJAX FireProtect Plus Wit

  1. 5 van 5

    draadbev

    Top systeem

  2. 5 van 5

    draadbev

    llllllllll

Een beoordeling toevoegen

AJAX FireProtect Plus Wit
10,0011,00
085 - 744 1000