AJAX Draadloos alarmsysteem set woning wit

608,00

Deze  Ajax Starters Comfort Kit wordt geleverd inclusief een trendy Touch codebediendeel en bevat alles wat nodig is om uw pand te beschermen. Gevoelige sensoren beveiligen deuren, ramen en de Ajax hub verbindt ze met de buitenwereld middels de ingebouwde GSM en LAN kiezer.

Uitverkocht

Artikelnummer: AJ-KITLUXE/W Categorie:

Beschrijving

Schaf direct een complete Ajax hubkit compleet aan zodat u direct alles besteld wat u nodig heeft. Bij deze set zitten alle batterijen, montage materialen en benodigdheden. Het enige wat u nog aan moet schaffen is de simkaart. Twijfelt u welke hub u moet kiezen. kijk dan lees daarover alles op deze pagina

Met de passie om technologie te combineren met design, heeft AJAX een geavanceerd zeer betrouwbaar professioneel alarmsysteem ontwikkeld dat draadloos (zonder WiFi) communiceert in uw huis of bedrijf. Het maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur in overeenstemming met de Europese norm EN 50131-1 klasse 2.

Ajax Hub is het brein van het Ajax-systeem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax componenten beschermen tegen interferentie of sabotage. Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar.

Alle verbindingen en knoppen zijn verborgen in de centrale. De Ajax-hub heeft een batterij die een back-up van maximaal 24 uur biedt en in het geval van een stroomstoring wordt de alarmmelding onmiddellijk naar de gebruiker verzonden. Hiervoor wordt het Ethernet- en / of GSM-signaal gebruikt, terwijl de ongebruikte frequentie automatisch wordt geselecteerd in het geval van een fout op het gebruikte kanaal.

De Ajax hub is nodig als basis van het alarmsysteem. Alle melders worden verbonden met de hub. In deze hub zit een GSM kiezer en een LAN aansluiting voor een directe koppeling met het internet.

U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit. Alle melders en de hub zijn in te leren door de QR code te scannen met de smartphone. Het systeem is daarna direct bereikbaar via het internet. U hoeft dus geen poorten open te zetten op uw router.

Bij de Ajax hubkit-com wordt geleverd:

1x Ajax hub (met LAN en GSM kiezer)
1x Draadloos Touch codebediendeel
1x Draadloze binnen sirene
2x Draadloos magneetcontact
2x Draadloze bewegingsmelder
1x Afstandsbediening
4x Beveiligingsstickers dubbelzijdig voor ramen en deuren

Gratis ondersteuning

Na de aanschaf van een Ajax alarm set krijgt u toegang tot onze ondersteuningspagina. Daarop staat alle handleidingen en videohandleidingen zodat u altijd weet wat u moet doen en hoe elk component ingesteld kan worden.
Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor extra support. Hiervoor rekenen wij nooit geen kosten.
Bent u niet tevreden kunt u alle producten altijd terugsturen. Of geen tijd om het te installeren. Wij komen binnen 5 werkdagen uw Ajax alarmsysteem installeren. daarvoor rekenen wij altijd de prijs die u terug kunt vinden op de installatie pagina.

Gratis data simkaart:

Exclusief voor a onze klanten hebben wij nu een data simkaart. Wij plaatsen bij bestelling van de simkaart direct de simkaart in de hub en u kunt tot en met 31-12-2020 gratis gebruik maken van de simkaart. Daarna kost de simkaart € 3,- per maand en is maandelijks opzegbaar. U vindt hier de simkaart die u direct bij de hub mee kan bestellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AJAX Draadloos alarmsysteem set woning wit” te beoordelen

085 - 744 1000